Küsi pakkumist

Mozart Catering - Buffeemenüüd

Mozart Catering pakub kolme tüüpi näidis buffeemenüüd. Igas menüüs sialdub salativalik, külm laud, soe laud ning magus laud.

Oluline on teada, et allpool kirjeldatud menüüde hindades ei sisaldu võimalikke lisatasusid (nt. teenindus, transport vms.)

Meie poolt pakutavad näidis buffeemenüüd on järgmised:

Buffeemenüü 1 

(hinnad kehtivad grupile alates 20 osalejast; inimeste arvu suurenemisel üle 80-ne odavneb toidu maksumus ühe inimese kohta)

Salativalik

  • Kartulisalat sealiha confit` iga
  • Kana- karrisalat puuviljadega
  • Roheline salat küüslauguõlis röstitud polenta ja pancetta`ga

Külm laud

  • Suitsukanavaht ja mini tatrajahu pliinid
  • Pärnu kohafilee tempura sidruni- murulaugu dip- kastmega
  • Lõhefilee-brokkoli terriin
  • Veiseliha tartar marineeritud šalottsibula ja Peipsi hapukurkiga
  • Lambaliha yakiniku wafu dressinguga
  • Pardikoiva confit magushapu kastmega
  • Itaalia seasink
  • Praetud šampinjonid porrulauguga, võioa hummus, marineeritud patissonid

Soe laud

  • Grillitud sealiharull Kaukaasia marinaadis
  • Küüliku raguu juurviljadega kooreses safranikastmes
  • Vahemere orsotto
  • Ahju köögiviljad Jardiniere
  • Roheline salat daikoni ja prantsuse dressinguga
  • Mozarti käsitööleib, saiavalik, maitsevõi

Magus laud

  • Šokolaadikook
  • Profitroolid keedu-karamellkreemiga
  • Astelpaju coulis

 

  • Kohv, tee
  • Allikavesi kannus

 

Toidu kogus ühe inimese kohta: 920g+ joogid

 

Buffeemenüü 2 

Salativalik

  • Chorizo vorsti- mundris kartuli salat
  • Mojito roheline salat
  • Tuunikalasalat võiubade ja munaga

Külm laud

  • Kuivas marinaadis räimefilee rohke marineeritud sibula ja rohelisega
  • Heeringas Madeira marinaadis peedimahlas keedetud munaga
  • Kalkunirull a la Wellington
  • Saunasuitsu seakarbonaad
  • Õunasuitsu veiseliha chimichurri kastmega
  • Kanafilee yakitori tomati- magusa maisi salsaga
  • Vürtsine ploomi ketšup
  • Porgandi hummus
  • Marineeritud artišok, grillitud suvikõrvits

Soe laud

  • Kanafilee Mornay- Põltsamaa Kuldse kastmega
  • Veiseliha hotpot köögiviljadega
  • Maroko riis
  • Ahjupeet tüümiani ja küüslauguga
  • Sümfoonia roheline salat
  • Mozarti käsitööleib, saiavalik, maitsevõi

Magus laud

  • Kodune õunakook karameliseeritud kaerahelvestega
  • Apelsini creme anglais

 

  • Kohv, tee
  • Allikavesi kannus

 

Toidu kogus ühe inimese kohta: 920g+ joogid

 

Buffeemenüü 3 

Salativalik

  • Kartuli- suitsuseakeelesalat
  • Bulgurisalat grillkana ja gorgonzola juustuga
  • Ahjupeedi- suitsuheeringasalat

Külm laud

  • Kartuli- räimerull
  • Lõhe terrine romanesco kapsaga
  • Grillitud baklazaanid heeringa foršmaliga
  • Kanafilee- peekoni galantine sarapuupähkliga
  • Terriin pardimaksast viigimarjadega
  • Pikitud ja kergelt suitsutatud seakael
  • Rostbeef
  • Kastemete ja kreemide valik (bbq kaste, kreeka jogurtikaste, hummus)

Soe toit

  • Mooritud seakõht õuna- Dijon sinepikastmes
  • Paneeritud valge kala spinati ja kreemjuustuga
  • Köögivilja moussaka
  • Ameerika tomati-magusa maisisalat

 

  • Mozarti käsitööleib, saiavalik, maitsevõi

Magus laud:

  • Tartalette sidruni kreemiga ja värskete marjadega

 

  • Kohv, tee
  • Allikavesi kannus

 

Toidu kogus ühe inimese kohta: 920g+ joogid